GASTRONOMINĖS KELIONĖS

Nuo pažinčių su maisto produktų gamyba ir istorija iki gardžiausių pasaulio skonių degustavimo. Nuo Prancūzijos vyndarių iki Japonijos sušių meistrų. Padėsime patirti unikaliausias gastronomines patirtis klausantis meistrų, uodžiant aromatus ir degustuojant autentiškus skonius.

Artimiau susipažinti su pasauliu galimybę suteikia maistas, leidžiantis atrasti, patirti ir ragauti įvairių regionų kultūrų skonius. Organizuodami gastronomines keliones, įsiklausome į kiekvieno kliento poreikius pirmiausiai išrinkdami kryptį – nesvarbu, ar tai būtų ekskliuzyvinė vakarienė žymiausiame Paryžiaus restorane, ar degustacija vynuogynuose Toskanoje.

Pasirūpinsime, kad gastronominė kelionė būtų kupina ne tik pačių įvairiausių skonių, bet ir suplanuota iki smulkiausių detalių. Pateikdami geriausias restoranų rekomendacijas, sieksime atitikti kiekvieno poreikius bei lūkesčius – nuo jaukių, autentiškų, tradicijomis grįstų vietų iki Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų. Atvykus Jūsų lauks profesionalūs šefai, paruošę specialiai rezervuotus staliukus ir, žinoma, savo firminius patiekalus.

Norėdami iš tikrųjų pažinti vietinės virtuvės tradicijas, keliaudami po įvairias šalis turėsite galimybę dalyvauti autentiškose maisto gamybos pamokose. Italijoje galėsite pasigaminti šviežius makaronus, sužinoti, kur paslaptis slypi neapolietiškų picų skonyje ar kaip kepami gardieji cantucci sausainiai. Prancūzijoje įvaldysite macarons bei kruasanų meną, o Japonijoje – suši. Žinoma, Tailandas Jus pasitiks kviesdamas išbandyti rankų miklumą gaminant stir fry patiekalus, bet prieš tai – apsilankant vietiniame turgelyje su šefu, su kuriuo kartu įsigysite visų reikiamų ingredientų.

Paversdami kelionę tikra skonių švente, galime suorganizuoti autentiškas degustacijas, kuriose mėgausitės įvairiais šokoladais, alyvuogių aliejais, sūriais, delikatesiniais sūriais ar netgi balzaminiu actu. Norintiems įsigilinti į maisto kilmę iš esmės, rekomenduojame apsilankyti kakavos plantacijose ar gamyklose, kur visą procesą galima pamatyti iš arti. Tai patirtis, pradžiuginant ne tik gomurį, bet ir praturtinanti naudingomis žiniomis apie pasaulio gastronomiją.

Taip pat siūlome unikalią galimybę susipažinti, kaip išgaunami vieni gurmaniškiausių skonių – pavyzdžiui, galėsite dalyvauti trumų medžioklėje kartu su vietiniais trumų medžiotojai ir jų apmokytais šunimis Pjemonte, Toskanoje ar netgi Provanse. O jeigu labiau mėgstate jūros gėrybes, suorganizuosime ekskursiją į austrių  fermą.

Tikri gurmanai žino, kad vynas yra neatsiejama gero maisto dalis – pasirūpinsime, kad Jūsų skonių kelionė būtų dar turtingesnė. Galime suorganizuoti turus pas geriausius pasaulio vyndarius ir šampano gamintojus, kurie kvies paragauti savo meilės bei kūrybos vaisių bei sužinoti jų istorijas. Norintiems daugiau atradimų visada rekomenduojame globaliai pripažintus barus kartu su talentingiausiais barmenais, kviečiant į kokteilių gamybos pamokas.

Sąrašas tuo nesibaigia – tęskime jį kartu! Papasakokite plačiau apie savo poreikius ir norus, o mes savo ruožtu suorganizuosime gastronominę kelionę po pačias unikaliausias pasaulio vietas, siūlančias išskirtinius skonius.

SUSIDOMĖJOTE KELIONĖS PASIŪLYMU?

Užpildykite žemiau esančią formą – joje pateikite savo kontaktinius duomenis bei pageidavimus ir klausimus. Gavę Jūsų užklausą, kelionių autoriai susisieks kaip galima greičiau.